ANNABELLE

Nicola x Monalisa

  • Felhasználási cél
Saláta és hagyományos piacra
  • Érésidő
Korai (85-95 nap)
  • Gumó alakja
Hosszú-ovális
  • Gumó mérete
Közepes gumók
  • Héj színe
Sárga
  • Hús színe
Sárga
  • Szemek mélysége
Sekélyen helyezkednek el
  • Szárazanyagtartalma
18,4 %
  • Főzési típusa
A = kemény/saláta
  • Főzés utáni elszíneződése
Nem színeződik el
  • Nyugalmi periódusa
Rövid
  • Fonálféreg rezisztencia
Ellenálló az Ro 1, 4 típussal szemben
  • Burgonyarák
Ellenálló az 1 típussal szemben
  • Lombfitoftóra
Nagyon érzékeny
  • Gumófitoftóra
Érzékeny
  • Közönséges varasodás
Érzékeny

HZPC